De reis van je leven; schrijf- en verwenweek in Andalusië


Tijdens deze heerlijke Verwen-week in Spanje ga je je levensverhaal schrijven. Door te schrijven over dat wat je hebt meegemaakt in je leven en hoe je reageerde op situaties, leer je jezelf steeds beter kennen.

Wat is de rode draad, het thema, in je leven.
Welke talenten en kwaliteiten heb jij in huis, wat is je eerste impuls, je overlevingsmechanisme bij ingrijpende gebeurtenissen en wat wil je nu?

Door terug te kijken op je leven, hierover te schrijven en je verhaal te delen met anderen wordt helder of de manier waarop je nu leeft, past bij wie je in wezen bent.

🌸Als je het gevoel hebt dat je veranderingen wilt in je leven, maar niet precies weet hoe je dit vorm kunt geven, dan is dit een reis voor jou!

Aan de hand van geleide meditaties, vragen en oefeningen schrijf je elke dag over een fase in je leven; als kind, puber, volwassene, maar ook de rollen die je hebt als dochter of zoon, de plek die je inneemt in je gezin, hoe je bent als partner, ouder, in je werk, alles komt voorbij.

Ook als je nu het idee hebt, dat je niet veel meer weet van vroeger, zul je merken dat alles nog in jou aanwezig is.
Door de intuïtieve manier waarop wij werken, heb je verbinding met alles wat in jou zit. Je zult ervaren dat de antwoorden in jou zitten en je lichaam je de weg wijst.

☀️🏖In alle rust op een heerlijke plek in Andalusië ga je schrijven.
Los van alles wat je in het dagelijkse leven bezighoudt, kom je helemaal tot jezelf.

Want naast het schrijven en delen met elkaar bieden we in deze week:

✨ Heerlijke lichaam- hand en/ of voetmassages
✨ Individuele begeleiding
✨ Een unieke plek in de bergen om te wandelen
✨ Het verkwikkende zwembad
✨ Verrukkelijk eten gemaakt door de geweldige gastvrouw en – heer
✨ Gezellige uitstapjes

En wat zo fijn is: je vlucht, transfer van vliegeld Alicante naar het huis, de overnachtingen, het heerlijke eten&drinken en je bagage is allemaal in de prijs inbegrepen en wordt voor je geregeld.

💝Ontspanning ten top, zodat jij alle tijd voor jezelf hebt en mag ontvangen!

Je betaalt voor deze heerlijke schrijf- en verwenweek €995,-
En als je gebruik maakt van de vroegboekkorting die tot 15 maart 2020 geldt, dan betaal je € 945,- . Het enige wat je zelf nog mag regelen is je reis- en/of annuleringsverzekering.

Wie zijn wij
💃🏻Jet Westland
Ik ben een mensen-mens met een gezonde dosis nieuwsgierigheid.
Deze nieuwsgierigheid heb ik vooral gebruikt om uit te zoeken wie ik ben en wat ik in het leven fijn vind.

Dit heeft mij een aantal mooie opleidingen en cursussen gebracht, waaronder gewichts-en voedingsconsulent en een driejarige opleiding intuïtieve ontwikkeling.
Vooral die laatste opleiding heeft mij veel gebracht!
Mijn kracht ligt in het overzien van het grotere geheel; iets van een afstand bekijken levert vaak meer op dan wanneer je er midden in zit.
In mijn praktijk zet ik dit vaak in tijdens een 1 op 1 sessie.
Dit kan zijn tijdens een Access bars- of energetic facelift behandeling, maar ook tijdens het energetisch uittesten van essentiële olie of voedingsintoleranties met de biotensor.

Desiree en ik vullen elkaar hier heel mooi aan en ik kijk er dan ook naar uit om jullie te mogen verwelkomen in het mooie Andalusië!

💃🏼Desirée Botterman
Ik hou van schrijven. Het is voor mij een manier die mij dichter bij mezelf brengt. Schrijven helpt mij te reflecteren op situaties in mijn leven en hoe ik daar mee omga. En vooral geeft het mij helderheid over al die gedachten die ik op een dag kan hebben en wat die mij wel of juist niet brengen. En als ik dan af en toe terugblader, krijg ik zoveel inzicht over de groei die ik doormaak, de lessen die ik leer en de positieve veranderingen die er zijn in mijn leven. Dat maakt dat ik, ook op momenten dat het donker is, diepe dankbaarheid voel voor het leven dat ik leid.

De begeleiding die ik geef is gericht op Zelfliefde. Dat betekent voor mij dat je verbinding hebt met dat deel in jou die precies weet wat het wil in het leven.
Het onbevangen, speelse kind in jou die zich nog niet bewust is van verwachtingen en overtuigingen van anderen en de magie van het leven ervaart.

Als je hier contact mee hebt, leef je wie je in wezen bent.

En het is mijn talent je weer contact te laten maken met dat deel in jou.
Hierbij gebruik ik mijn kwaliteiten van helder voelen en weten, mijn eigen ervaringen op weg naar bewustzijn en de kennis die ik heb opgedaan tijdens diverse opleidingen die ik volgde om als psychotherapeut aan de slag te gaan.

Wat zie ik er, samen met Jet, naar uit om jou te ontmoeten tijdens deze heerlijke Verwen week in Spanje! 💝