Individuele begeleiding


 Jouw gedachten bepalen voor een belangrijk deel hoe jij je voelt en gedraagt. Deze gedachten zijn vaak gebaseerd op gebeurtenissen en overtuigingen vanuit jouw jeugd en passen misschien helemaal niet (meer) bij wie jij in wezen bent. Is het wel echt jouw schuld? Had je het kunnen voorkomen? Ben je niets waard omdat..?

Mijn begeleiding is gericht op bewustwording van jouw systeem van overtuigingen en het onderzoeken of ze wel reëel zijn.
Je leert jouw innerlijke kinderen kennen en gaat zien welke invloed zij nu hebben op jouw leven.

Zo heb je bijvoorbeeld het gekwetste kind dat niet gezien is en van zich laat horen als je ook nu niet gezien wordt in bijvoorbeeld jouw relatie of op je werk en die zich dan verongelijkt gaat gedragen. Of het boze kind laat van zich horen waardoor er een conflict ontstaat dat je niet als een volwassen persoon kunt oplossen maar je in plaats daarvan gaat mokken of je verdrietig terugtrekt.

En gelukkig heb je ook nog het onbevangen, speelse kind in jou waar je weer verbinding mee gaat maken, die er voor zorgt dat je weer in je eigen stroom komt, de levensvreugde gaat voelen!

Alle kinderen in jouw ga je als een goede moeder aandacht geven, je gaat ze omarmen ook als je een deel liever in de schaduw houdt. Acceptatie van alles in jou; jouw schaduw- en lichte zijden maakt wie jij bent. En dat is nu net de bedoeling van het leven: dat je wordt wie jij in wezen bent en dat je alles in het licht gaat zetten. Hoe mooi is dat : totale Zelfliefde. Verbinding met jouw eigen kracht, zorgt er voor dat de liefde voor jezelf weer kan stromen.

Jij kunt jouw eigen unieke plek in dit leven innemen en vrij zijn!