Individuele begeleiding


Je gedachten bepalen voor een belangrijk deel hoe jij je voelt en gedraagt. Deze gedachten zijn vaak gebaseerd op gebeurtenissen en overtuigingen vanuit je jeugd en passen misschien helemaal niet (meer) bij wie jij in wezen bent. Is het wel echt jouw schuld? Had je het kunnen voorkomen? Ben je niets waard omdat..?

Mijn begeleiding is gericht op bewustwording van je systeem van overtuigingen en het onderzoeken of ze wel reëel zijn.
Je leert je innerlijke kinderen kennen en gaat zien welke invloed zij nu hebben op je leven.

Zo heb je bijvoorbeeld het gekwetste kind dat niet gezien is en van zich laat horen als je ook nu niet gezien wordt in bijvoorbeeld je relatie of op je werk en die zich dan verongelijkt gaat gedragen. Of het boze kind laat van zich horen waardoor er een conflict ontstaat dat je niet als een volwassen persoon kunt oplossen maar je in plaats daarvan gaat mokken of je verdrietig terugtrekt.

En gelukkig heb je ook nog het onbevangen, speelse kind in jou waar je weer verbinding mee gaat maken, die er voor zorgt dat je weer in je eigen stroom komt, de levensvreugde gaat voelen!

Alle kinderen in jou ga je als een goede moeder aandacht geven, je gaat ze omarmen ook als je een deel liever in de schaduw houdt. Acceptatie van alles in jou; je schaduw- en lichte zijden maakt wie jij bent. En dat is nu net de bedoeling van het leven: dat je wordt wie je in wezen bent en dat je alles in het licht gaat zetten. Hoe mooi is dat : totale Zelfliefde. Verbinding met je eigen kracht, zorgt er voor dat de liefde voor jezelf weer kan stromen.

Jij kunt je eigen unieke plek in dit leven innemen en vrij zijn!