HAPPY HAPPY hoe word je HAPPY?


Door je eigen weg te gaan, de roep van je hart te volgen. Ook al heb je geen idee waar je zult uitkomen.

Gewoon maar van de gebaande paden gaan,your dance het anders gaan doen, omdat je hele wezen voelt dat dit nu nodig is. En ondertussen de stemmetjes in je hoofd tot rust brengen. Je bent onveilig! Hoe ga je het doen? Red je het wel? Wat doe je nu, je lijkt wel gek? Ja inderdaad zal ik toch maar blijven zitten waar ik zit, blijven doen wat ik altijd doe. Dan weet ik wat ik heb. Maar de stem van je ziel wordt luider en luider. En dan…..LAAT JE LOS.

Je partner omdat jullie elkaar klein houden in plaats van elkaar uit liefde stimuleren om te groeien, je baan omdat de vreugde is verdwenen en je er steeds vaker ziek van bent, vrienden die jou niet meer begrijpen, omdat zij misschien  geraakt worden in hun angst door jouw gedrag. Het maakt niet uit, alles is goed omdat het bij de ervaring van je leven hoort.

En steeds meer voel je vanuit een andere laag in jou, dieper dan je ego, dat dit de weg is die je moet gaan, dat dit is waarom jij in dit leven bent. Het is jouw zielsverlangen: dit wil je meemaken, dit is jouw pad. Dit ben JIJ.

En dan wordt het rustiger in je hoofd, in je lijf. Je ervaart steeds meer geluk. Jouw kind die je knuffelt en zegt dat je de allerliefste moeder bent, de zon op je gezicht, een leuke ontmoeting, heel even een oogopslag tussen jullie beiden, je blote voeten in het warme zand, de vogels die zingen alsof het al lente is.

Momenten op een dag, geen constante staat van zijn, maar wel dat je liggend in je bed terugkijkt op deze dag en dankbaar denkt “ik was een paar keer HAPPY2DEE”.