Ervaringen met mij


“De rust, de openheid en het vertrouwen dat Desirée je geeft tijdens een coaching sessie is ontzettend bijzonder. Het gebeurt niet vaak dat je iemand treft die je de ruimte geeft om precies te zijn zoals je bent. Zonder oordeel. Desiree weet met één eenvoudige vraag precies de vinger op de zere plek te leggen. En dan doet het misschien even pijn…maar daar kun je doorheen. En dan vind je jezelf.” – Susanne

“Toch neem ik met een kalm hoofd en een warm hart afscheid van Desirée, van wie ik in die drie uur zo veel heb geleerd: over mezelf, waarom ik situaties op een bepaalde manier aanpak en waarom ik me soms kan voelen zoals ik me voel”.- Carolijn in haar column

En Hanneke vertelt in onderstaand filmpje waarom zij fan is van de les Zelfliefde die ik wekelijks geef –
“Desirée geeft in haar les praktische tips om jouw levenspad te volgen, om het leven te leiden zoals jij dat wilt en het is een schat van een meid.. vrouw “

 “Vorige week vrijdag heb ik het genoegen gehad om door de lieve en inspirerende Desirée wegwijs te worden gemaakt in de Tzolkinkalender en mijn eigen levenspad. Wat een warme setting en wat was ik geraakt door het gedachtegoed van de Maya’s en de Tzolkin. Prachtig.
Bovenal was het een feest van herkenbaarheid. Ik vond het echt verbluffend hoe herkenbaar mijn levenspad voor mij is. Dit biedt absoluut steun maar bovenal vertrouwen in mijn eigen reis. Desirée heeft me veel praktische tips en inzichten gegeven waar ik absoluut mee verder ga. Dus mocht je nog twijfelen, ga er voor en ontdek wat de Tzolkinkalender voor jou kan betekenen. Ik kan het van harte aanbevelen!”- Marlies

Desiree de leeuwin, die waakt over haar welpjes. Vol trots, liefde, en af en toe laat ze jezelf in de spiegel kijken, van een afstandje kijkt ze dan toe en stuurt soms wat liefdevol bij……. Veel, heel veel geleerd over mezelf……ze is super! – Judith

Desirée is een bijzondere vrouw die me al veel heeft geleerd! Haar cursus ‘Zelfliefde’ is echt een aanrader. Het doet je ogen openen en je komt dingen te weten over jezelf die je eerst niet wist. Ze heeft een verfrissende manier van lesgeven die je veel energie geeft en inzichten! In een groep werk je iedere week samen aan opdrachten en iedere week is het weer een verrassing waar het over zal gaan. Het kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling maar ook in je relaties tot anderen (privé dan wel werkgerelateerd). Ik geloof dat iedereen hier wat meer tijd voor kan en ‘moet’ maken, een cadeau aan jezelf. Bedankt Desirée, voor alles Jamie

Tijdens de workshop Zelfliefde heeft Desirée zich als een heerlijke Moeder Beer ontfermt over mijn innerlijke kind. Wat ontzettend fijn! Haar begeleiding was liefdevol en warm in deze reis, waardoor ik mijn innerlijke kind nu met liefde kan aankijken – Kelly